Over de studio

Ons team

Het team van Studio UpsideDown bestaat uit een vijftal dames die allemaal één ding gemeen hebben, we zijn allemaal verslaafd aan paaldansen. Waar het voor de meeste begon als een hobby of nieuwe sport om te proberen zijn we uitgegroeid tot volwaardige professionals met onze eigen specialiteiten. Benieuwd naar meer? Lees hieronder ons verhaal en raak geïnspireerd!

Wil jij net zoals ons verslaafd raken aan deze gave sport, schrijf je dan nu in voor een proefles.

Monique

Aangenaam, ik ben Monique, de eigenaresse van de studio. Vanaf jongs af aan ben ik al verslaafd aan sporten. Ondanks mijn sportiviteit waren er weinig sporten die mijn aandacht lang genoeg vasthielden, tot ik begon met paaldansen!

Mijn paaldans avontuur begon in Eindhoven, waar ik samen met een vriendin eens wat lesjes boekte. Deze hobby resulteerde in de eerste Nederlandse paaldansvereniging bij de Technische Universiteit van Eindhoven. Ook startte ik hier ruim 10 jaar geleden met les geven. In 2017 kwam mijn grote droom uit en ben ik mijn eigen studio gestart! Naast paaldansen heb ik me ook gespecialiseerd in streching, aerial hoop, aerial silks, exotic, chairdance twerk etc.

Zie ik jou snel in een van mijn lessen?!

Rosanne

Hoi! Ik ben Rosanne en ik woon samen met mijn vriend in Tholen. In 2017 ben ik gestart met paaldansen bij Studio Upside Down. Ik had geen ervaring met paaldansen, maar ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Vanaf de allereerste les was ik meteen verkocht! Wat paaldansen zo leuk maakt is niet alleen dat je er fit en sterk van wordt, maar ook dat de lessen altijd uitdagend en afwisselend zijn. Er is altijd wel een nieuwe draai of combinatie te leren. Dat is ook de reden dat ik het nog steeds heel leuk vindt om te doen.

Sinds 2018 ben ik les gaan geven in de studio. Het allerleukste aan lesgeven vind ik om te zien hoe snel iemand progressie kan maken en daardoor ook steeds zelfverzekerder wordt. Vaak kun je meer dan je zelf denkt! Er is daarnaast tijdens de les een fijne sfeer is iedereen elkaar helpt en aanmoedigt.

Dus als je twijfelt of paaldansen iets voor jou is, probeer een keer een proefles. Maar je bent gewaarschuwd, misschien raak je daarna net zo verslaafd aan de sport als ik ;).

Anne

Hoi! Ik ben Anne en woon samen met mijn man, zoontje en hondje in bergen op zoom.

Van kind af aan heb ik al veel gedanst in teamverband. Na mijn verhuizing naar Bergen op Zoom heb ik veel verschillende sporten geprobeerd en ben ik begin 2019 gestart met paaldansen. Dit voelde meteen goed en na het volgen van een opleiding ben ik vanaf 2020 ook lessen gaan verzorgen bij de studio.

Wat ikzelf zo leuk vind aan paaldansen is dat het zo gaaf is om steeds weer iets nieuws te kunnen in de paal. Dit kan een move zijn, maar juist ook een grotere combinatie met al bekende moves. Ik doe het dan ook met veel plezier. Hopelijk kan ik jou ook enthousiast maken voor deze gave sport.

Shirley

Mijn naam is Shirley. Ik kom uit bergen op zoom waar ik samenwoon met mijn man en zoontje. In 2019 ben ik begonnen met paaldansen samen met een vriendin.

Al snel was ik in het bezit van een eigen paal en verslaafd aan de sport. Ook volgde ik samen met mijn vriendin privéles. Deze lessen zijn voor mij ideaal omdat ik thuis ook veel train en zo in de lessen kan werken aan specifieke trucs op mijn niveau. Eind 2020 ben ik begonnen met lesgeven. Dit doe ik met veel plezier en enthousiasme. Ik vind het geweldig om mensen enthousiast te krijgen voor de sport en geniet vol trots als er vooruitgangen worden geboekt in de lessen.
Wil jij ook op een leuke en andere manier sporten, werken aan je kracht lenigheid en zelfvertrouwen, boek dan snel een proefles en wie weet zie ik je in de studio, ik heb er al zin in!!!

Kirsten

Hoi! Ik ben Kirsten en woon met mijn man en drie zoontjes in Halsteren.

Ik ben in 2019 begonnen met paaldansen, om mijn buikspieren en rugspieren weer wat strakker te krijgen na drie kinderen. En ik ben vanaf mijn eerste les helemaal fan van de sport! Wat is paaldansen leuk! Het is een sport waarbij je jezelf kan blijven uitdagen, en als je weer iets nieuws hebt geleerd, dan ben je zo trots op jezelf! Dus de sport is niet alleen goed voor je spierkracht, maar ook voor je zelf vertrouwen!

Intussen verzorg ik regelmatig invallessen of vrijgezellenfeesten, super leuk om te doen! Ik vind het leuk om mensen te motiveren, en met een trots gezicht te zien, als iets is gelukt.

Ik denk dat jij net zo enthousiast bent geworden als ik, zien we jou binnenkort?