High heels dance

Fit worden terwijl je danst op een vrouwelijke en sensuele manier!

Welkom bij onze High Heels danslessen, waar zelfvertrouwen, sensualiteit en fitheid samenkomen in een super leuke en afwisselende les! Niet te verwarren met onze paaldanslessen, deze les is namelijk zonder de paal.

Deze les is speciaal ontworpen voor vrouwen die willen sporten op een leuke, vrouwelijke en uitdagende manier. Tijdens deze les leer je lopen en dansen op hoge hakken, wat niet alleen je fysieke kracht en flexibiliteit verbetert, maar ook je zelfvertrouwen een enorme boost geeft. We starten met een warming up met spierversterkende oefeningen, die je helpen met het dansen. Vervolgens werken we aan verschillende technieken, je houding en uitstraling. Uiteindelijk komt dit samen in een prachtige choreografie die we je stap voor stap uitleggen! 

Rooster High Heels
Dinsdag20:00 - 21:00

Waarom kiezen voor High Heels danslessen bij Studio Upsidedown?

– Zelfvertrouwen opbouwen: Dansen op hoge hakken helpt je om je kracht en elegantie te ontdekken en te versterken.
– Sporten op een leuke manier: Versterk je spieren, verbeter je conditie en werk aan je algehele fitheid, allemaal terwijl je danst. Onze lessen zijn energiek en plezierig, waardoor je bijna vergeet dat je aan het sporten bent!
– Persoonlijke aandacht: Door onze kleine groepen kunnen onze ervaren instructrices ervoor zorgen dat elke dame voldoende begeleiding en ondersteuning krijgt.
– Veilige en vertrouwde omgeving: Bij Studio Upsidedown dansen we alleen met vrouwen (18+), waardoor je je altijd op je gemak voelt en in een veilige sfeer verkeert.

Ben jij er klaar voor om fitter te worden, meer zelfvertrouwen te krijgen en je vrouwelijker te voelen?!

Kom en ervaar de magie van de High Heels danslessen bij Studio Upsidedown. Of je nu een beginner bent of een ervaren danseres, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Doe mee en ontdek hoe leuk en empowering het kan zijn om te sporten op hoge hakken!

Meenemen:
– Hoge hakken:
Deze zijn optioneel, je mag je hakken altijd thuislaten of uitdoen tijdens de les (neem dan wel sokken mee). Neem je ze wel mee? Dan graag dichte hakken met enkelondersteuning (zonder ijzeren elementen) of dansschoen van bijvoorbeeld Joheela. Met de code SUD15 krijg je maar liefst 15% korting! 
– Kleding: Trek iets aan waar je goed in kan bewegen, een legging met sporttop, een body, panty met korte broek etc. Doe wat je zelf prettig vindt (of neem wat extra setjes mee, we helpen je graag met kiezen!).
– En verder: Flesje water en een handdoek.

Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en begin je reis naar een fitter, zelfverzekerder en sensueler jij. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Studio Upsidedown!

Rooster High Heels
Dinsdag20:00 - 21:00