Sensual fit

Voel je fit, vrouwelijk en sensueel met ons Sensual Fit pogramma!

Volg een workshop chairdance bij Studio UpsideDown

Ontdek het Sensual Fit programma bij Studio Upsidedown, waar fit worden, zelfvertrouwen opbouwen en plezier centraal staan. Ons programma is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt een veilige en vertrouwde omgeving om te sporten en te groeien. Wat houdt ons Sensual Fit programma precies in? De basis van dit programma zijn onze Lessen op maat waarbij je tijdens (semi-)privélessen aan de slag gaat met een speciaal op maat gemaakt programma. We plannen een gratis kennismakingsgesprek in om jouw wensen en doelen te bespreken. Of je nou fitter wil worden, meer zelfvertrouwen wil krijgen of op een leuke manier wil sporten, het kan allemaal! Vervolgens kan je kiezen of je daar nog één, twee of drie buildingsblokken aan toe wil voegen, zoals High Heels lessen, paaldansen of onze maandelijkse thema workshops!

Lessen op maat

Elke vrouw is uniek. Daarom bieden we lessen op maat aan met (semi-)privélessen, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. We bespreken vooraf wat jouw wensen zijn en zorgen er vervolgens voor dat het programma perfect bij jou past.

Thema workshops

Elke maand bieden we speciale workshops aan met thema’s zoals chairdance, burlesque en twerk. Als je meedoet aan het Sensual Fit programma is een plek bij deze workshops gegarandeerd! Deze workshops zijn een geweldige manier om nieuwe dansstijlen te ontdekken en je routine fris en uitdagend te houden.

High Heels danslessen

Wij bieden wekelijkse high heels danslessen, waarin we een mix van dans en fitness combineren. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus en helpen je om sensueler, sterker en zelfverzekerder te worden.

Paaldansen

Ook bieden wij wekelijkse paaldanslessen aan, gericht op het opbouwen en kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen! De sport is afwisselend, uitdagend en super leuk om te doen. Je verlegt je eigen grenzen en zal merken dat je steeds meer kan!

Waarom kiezen voor ons Sensual Fit programma?

– Persoonlijke aanpak: Naast dat het programma op maat is gemaakt hebben we aandacht en tijd voor je. We zorgen ervoor dat jij je op je gemakt voelt en zo het beste uit jezelf kan halen.
– Fit Worden:
Versterk je spieren, verbeter je conditie en werk aan je algehele fitheid waardoor je beter in je vel komt te zitten.
– Zelfvertrouwen: Ontdek de kracht van je eigen lichaam en geef je zelfvertrouwen een enorme boost.
– Plezier: Geniet van elke les en workshop in een leuke, veilige en gezellige omgeving.

Kom en ervaar het Sensual Fit Programma bij Studio Upsidedown. Begin je reis naar een fitter, zelfverzekerder en sensueler jij. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe leuk sporten kan zijn!

Workshops burlesque en paaldansen in regio Halsteren en Bergen op Zoom - Studio UpsideDown