Sensual dance cursus

Bij de sensual dance cursussen draait het om dans en vrouwelijkheid. De cursussen hebben verschillende thema’s zoals chairdance, exotic paaldansen en dergelijke. In blokken van enkele weken leer je eerst de basis moves passend bij het thema en vervolgens leer je een bijpassende choreografie. Omdat we hier meerdere weken aan werken is er ook voldoende tijd om te werken aan je uitstraling, afwerking en zelfvertrouwen. Alle lessen zijn women only.

Chairdance: Bij deze dans voer je verschillende moves op, met en naast de stoel uit. Je krijgt daarom een combinatie van een stukje dans met acrobatiek op een stoel. Door dit te combineren krijg je een vrouwelijke en sensuele choreografie welke er ook nog eens heel gaaf uit ziet.

Twerk: Deze dansvorm is erg intensief en draait letterlijk en figuurlijk om de billen. Omdat je veel vanuit een squat positie werkt en de choreo’s vaak erg intensief zijn werk je aan zowel aan je spieropbouw en je conditie.

Sensual dance: Deze dans is zonder stoel, paal of andere accessoires en daarom extra uitdagend. Hierbij draait het namelijk nog meer om houding en uitstraling welke je tijdens alle dans moves in de gaten dient te houden.

Lijken bovenstaande activiteiten je leuk maar wil je dit liever eenmalig doen? Hieronder vind je ook het workshop rooster.

[table “21” not found /]
[table “22” not found /]