Workshops en cursussen

Deze pagina bevat alle informaties over de workshops en cursussen die wij speciaal voor jullie organiseren! Hieronder vind je de aan- en afmeldpolicy en daaronder alle praktische informatie per workshop of cursus (op alfabetische volgorde)!

Aan- en afmeldpolicy

Workshops en cursussen worden aangekondigd via zowel de nieuwsbrief als social media. Aanmelden kan via WhatsApp (06-29115176) of email (info@studio-upsidedown.nl). Let op: Schrijf hem vervolgens meteen in je agenda!!! Er geldt een maximaal aantal plekken en vol = vol. Wel kan je (vrijblijvend!) aanmelden voor de wachtlijst, bij een vrije plek informeren we je maar je bent niet verplicht deze plek ook te kopen.

Meld je je aan langer dan 4 weken voor de start van de workshop of cursus? Dan heb je 2 weken bedenktijd, in deze periode kan je kosteloos afmelden. Daarna is het enkel mogelijk om je plek te verkopen aan iemand op de wachtlijst (let op: we hebben niet voor iedere workshop een wachtlijst). Meld je je binnen 4 weken voor de start van de workshop of cursus dan heb je 48 uur bedenktijd en is het daarna enkel mogelijk je plek te verkopen aan iemand op de wachtlijst.

Info & meenemen

Aerial Hoop & Silks: Beide workshops zijn met de voeten van vloer in een hoepel (Aerial Hoop) of in twee losse doeken (Aerial Silks). We doen verschillende trucjes en combinaties in de doeken/hoepel en we doen iedere workshop weer wat nieuws! Meenemen: Een lange & aansluitende legging, shirt met lange mouwen (eventueel een shirt met korte mouwen voor daaronder), handdoek en flesje water. 

Burlesque: Een sensuele, theatrale dansvorm met een vleugje humor. We hebben voor jullie boa’s en handschoenen klaarliggen (afhankelijk van het dansje) waar we een choreografie omheen maken. Meenemen: Hakken (optioneel, zonder platform!), een sexy of sportieve outfit, zachte kniebeschermers (ook te leen), humor (of een goed humeur 😉 ) en een flesje water. 

Chairdance: Tijdens deze workshop leer je een choreografie op, naast en met de stoel. Het is een vrouwelijke en sensuele dans waarbij sierlijk bewegen en overgangen centraal staan. Meenemen: Hakken (optioneel, zonder! platform), zachte kniebeschermers (ook te leen) en een flesje water. Kleding naar eigen keuze (sportief of sexy). 

High heels pole choreo: Tijdens deze les leer je een sexy paaldanschoreografie op hakken (dit mag ook op sokken). Ook komen er stukjes dans en vloerwerk voorbij. Iedere keer is het weer een andere choreografie  en andere muziek waardoor je iedere keer wat nieuws leert! Meenemen: Hakken (het liefst met platform (bijvoorbeeld Pleasers of Hella Heels) of sokken, zachte kniebeschermers (ook te leen), sexy/sportieve outfit, handdoek en flesje water.  

Striptease: Tijdens deze workshop gaan we werken aan je verleidingskunsten! We werken aan zelfvertrouwen, verleiden, diverse technieken en maken hier uiteindelijk een choreografie van.  Meenemen: Los shirt, blouse, rok, korte broek, lingerie (die je over! andere kleding/lingerie aandoet), lang kousen/sokken en hakken (optioneel, zonder platform) en een flesje water.

Tricks in heels: Deze workshop bestaat uit het uitvoeren van “normale” paaldans moves op hakken EN trucjes/mini flips/drops die speciaal voor de high heels choreo lessen zijn. Meenemen: Hakken (het liefst met platform (bijvoorbeeld Pleasers of Hella Heels) of sokken, zachte kniebeschermers, sexy/sportieve outfit, handdoek en flesje water.

Twerk: We gaan trillen met die billen! Tijdens deze les leer je zowel losse technieken als een choreografie aan waarbij je billen in de hoofdrol staan. Niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens goed voor je conditie. Meenemen: Korte broek (optioneel maar wel leuk), zachte kniebeschermers (ook te leen), schone!!! gymschoenen en flesje water.

Video cursus: Deze cursus heeft altijd een andere inhoud en video opstelling. De eerste (meestal 2) lessen besteden we aan het aanleren van de choreografie, je krijgt ook een voorbeeldfilmpje zodat je kan zien hoe er gefilmd gaat worden en hoe je het beste in de camera kan kijken. Tijdens de laatste les wordt het filmpje opgenomen. Je wordt over de avond verdeeld in verschillende blokken, je start met een warming-up en oefent het dansje nog een (paar) keer. Daarna krijg je 2 takes om de choreo te filmen. Meenemen: Kijk hierboven bij de betreffende workshop afhankelijk van de cursus.