Niveaus

Algemeen

Onze lessen hebben verschillende niveaus zodat we voldoende uitdaging kunnen bieden en dat de lessen veilig zijn! Daarom vragen wij je bij inhaallessen te letten op bij welk niveau je inschrijft. Zo voorkom je blessures en gevaarlijke situaties omdat je nog niet klaar bent voor een bepaalde move. Lukt iets niet of heb je extra uitleg nodig? Maak dit altijd kenbaar bij de docent! We zijn er tenslotte om je te helpen :-).
Hieronder per les een toelichting qua niveau en welke inhaallessen hierbij passen. Let op: Gezien de niveaus over tijd veranderen (je groeit tenslotte mee met de les) adviseren we je om deze pagina weer te raadplegen als je enige tijd geen andere les hebt gevolgd. Daarnaast kan iedereen tijdens de kracht en stretch lessen inhalen, zeker een aanrader gezien je de spieren traint en stretcht die je ook nodig hebt voor de paaldanslessen!

Overzicht niveaus & inhaal opties

Maandag 5 voor 7: Beginners / intermediate. Deze les heeft 2 niveaus, namelijk de beginner met geen tot weinig ervaring en de pre-intermediate paaldanser. Je kan je hiervoor inschrijven als nog geen ervaring hebt of als je werkt aan bijvoorbeeld een butterfly, outside leg hang, viva etc. Beginners kunnen hun les inhalen op woensdag 5 voor 7. Ben je al bezig aan je butterfly en outside leg hang? Dan is de woensdag 8 uur ook een geschikte les.
Maandag 8 uur: Intermediate. Dit is een les met een hoog! intermediate niveau waarbij we toewerken naar diverse gevorderden moves zoals de shouldermount en de handstand in de paal. Inhalen kan op dinsdag en donderdag 5 voor 7 en woensdag 8 uur. Donderdag 8 uur is wellicht ook een optie maar alleen in overleg met de docent!
Dinsdag en donderdag 5 voor 7: Intermediate. Deze lessen hebben een gelijkwaardig niveau en werken aan diverse intermediate moves zoals de superman, jade split etc. Inhalen kan op maandag (beide lessen) en woensdag 8 uur. Ben je bezig met de shouldermount en paalhandstand? Dan mag je na overleg met de docent wellicht ook op donderdag 8 uur inhalen.
Woensdag 5 voor 7: Beginners. Dit is de les voor als je net gestart bent met paaldansen. Je werkt aan de basis en leert ook hoe je veilig ondersteboven komt. Je kan inhalen op maandag 5 voor 7.
Woensdag 8 uur: Beginners/intermediate. Dit is ons pre-intermediate niveau en dus geen gemixte les! Tijdens deze les werken we bijvoorbeeld aan een buttfly en outside leg hang variaties. Je kan inhalen op maandag en woensdag 5 voor 7. In overleg met de docent kan je eventueel ook op dinsdag of donderdag 5 voor 7 inhalen.
Donderdag 8 uur: Gevorderd. Tijdens deze les werken we aan shouldermount variaties, paal handstanden, en verschillende andere gevorderden moves! Je kan bij iedere andere les inhalen, al zijn de beginnerslessen wellicht wat teveel herhaling.